søndag 12. september 2010

28. Ramadan

Nå begynner vi å forberede oss til avslutningen av denne herlige måneden. Den har gått fort, og nå kommer siste innspurt. Enten det er å komme igjennom hele Koranen gjennom disse dagene, eller om det er å fullføre andre forbedringer vi har satt oss fore. Det er med vemod vi går over i måneden Shawwal, selv om alle måneder har noe vakkert med seg, er Ramadan helt spesiell. De fleste har brukt mest tid hjemme og det blir litt ekstra tid til ettertanke. Særlig natten går med til mye bønn og ekstra ønsker om tilgivelse, forbedring og Guds nåde og velsignelse over oss.

En av de siste nettene i Ramadan kalles Laylat al-Qadr, som er spesiell fordi vi antar at det var denne natten profeten Muhammad (Guds fred og nåde være med ham) fikk åpenbart de første versene i Koranen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Assalaaleykum, jeg er stolt av deg. mashaAllah bra for deg du trur på Allah. Men du likker ikke lit muslimere som du skriver om politik da. og du sier alt er bra i Norge demokrati det er ikke sandt Noske misbruker oss også likker ikke viser det på skolene . så politik sier ta av hidjab. det er ikke bra. hidjab ar alt for muslimer såm tror på Gud og følger etter profeten Muhammad saaw,